Om oss

Vi har ambitionen att vara det bästa alternativet för företag som har behov av effektiva flöden inom Supply Chain Management. Genom behovsanpassade lösningar vill vi vara med och säkra verksamheter i Sverige.
Är inte SCM er kärnverksamhet, är vi er partner.
Kontakta oss så gör vi något bra tillsammans.

3PL

Om ni som företag inte själva vill eller har möjlighet att hantera ert lager kan ni låta oss ta hand om det. Vi ansvarar för att det kommer in gods, packar ihop sändningar och ser till att det går iväg till slutkunden.

Av olika anledningar kan man vilja lägga ut sitt lager och inte sköta det själv. Om man bortser från platsbrist så kan det framförallt vara mer ekonomiskt att använda oss. Ni slipper hyra av lokalen, arbetet med packning och transporten. Det är enklare att ha kontroll på kostnaden, ni behöver inte planera bemanning och om ni har ambitionen att växa är det ibland en förutsättning att låta lagret växa på annat håll.

4PL

Om ni som företag inte själva vill eller har möjlighet att hantera Supply Chain Management. Då kan ni låta oss gå in och styra den logistiska strategin för hela försörjningskedjan.

Ni som importörer och/eller distributörer av varor, outsourcar hela ert logistikflöde till oss. Vi tar sedan emot bokningar, förfrågningar, håller koll på data och logistik och blir således er externa logistikavdelning. Vi anpassar lösningar efter era behov. Skillnaden mellan att ha en egen logistikavdelning på föregaget mot att anlita oss att sköta dessa uppgifter – är att vi som renodlat logistikföretag oftast har ett bredare nätverk och kan således presentera mer kostnadseffektiva lösningar.